fbpx
Агро бизнисВестиМакедонија

Иницијативата “И руралните жени можат“започна со првата работилница за јакнење на капацитетите на руралните жени

Утре иницијативата “И руралните жени можат“ продолжува на истата тема во село Буково

Иницијативата “И руралните жени можат“ понеделнички започна со првата работилница за јакнење на капацитетите на руралните жени.
Жените од подпелистерските села денес заедно со проф. д-р Марјан Танушевски учеа и дискутираа за креирање политики, лобирање и застапување.
 Утре иницијативата “И руралните жени можат“ продолжува на истата тема во село Буково.
Можно е да е слика од 1 лице и внатре
Можно е да е слика од 2 луѓе и луѓе кои стојат
Можно е да е слика од 1 лице и стоење
Тагови

Слични написи

Back to top button
Close