fbpx
Механизација

„IRTEM“ сеалки

„IrTem“ е турска компанија со 40-годишно искуство, која произведува земјоделска механизација, а е специјализирана во производството на прецизни универзални сеалки за повеќето земјоделски култури. Во својот производен процес ги има воведено сите европски стандарди за квалитет, што представува голем доказ за неоспорливо одличната изработка, но и изведба на самите машини.

psaftli

Пневматските сеалки од компанијата  „Irtem” претставуваат модерни сеалки со голема прецизност на сеење. Со помош на овие сеалки се обезбедува максимална прецизност за максимални приноси. Проектирани и за најтешките услови за работа со  највисоки можни перформанси, сите „Irtem“ сеалки импресионираат со највисоки стандарди за прецизност, а покрај тоа нудат и многу напредни решенија во конвенционалната сеидба, сеидбата со минимална обработка и сеидбата без обработка на земјата.

„Irtem“ сеалките можете да ги пронајдете во Синпекс.

usiratekdiskli31

 

Тагови

Слични написи

Back to top button
Close