fbpx
ВестиТоп вести

Јавен повик за финансиска поддршка во Рибарството и Аквакултурата за 2017 година 

ЈАВЕН ПОВИК бр. 01/2017 за доставување на барања за користење на средства од Програмата за финансиска поддршка во Рибарството и Аквакултурата за 2017 година.

Крајниот рок за доставување на барањата е 16.10.2017 година.

Доделената финансиска поддршка е неповратна.

Подетални информации:

Javen_Povik_Akva_2017

https://www.ipardpa.gov.mk/Root/mak/default_mak.asp

 

Тагови

Слични написи

Back to top button
Close