fbpx
ВестиМакедонијаТоп вести

Купувајте во Тритерол бенз с.Василево со Зелена Агро картичка

Не пропуштајте ја можноста да купувате поевтино гориво, бензин и нафта со попуст од 2 ден. за секој купен литар гориво како и попуст  од 0,5 ден. за плин.

 

Тритерол – бенз од с. Василево Струмица е нашиот соработник кој ќе им овозможи на членовите на Зелена берза од тој реон да купуваат поевтино гориво. БП Тритерол – бенз се наоѓа во Индустриската зона Градошорци, с. Василево на патот за Радовиш.

Моето гориво ме чини помалку!

И вашето гориво може да чини помалку доколку ја имате „Зелената Агро Картичка“

Искористете го промотивниот период и набавете ја Зелената Агро картичка  со  рок на траење до 31.12.2021 година. Зелената Агро картичка се подигнува од канцеларијата на Зелена берза на ул. Воден бр.17 Битола. За повеќе информации обратете се во канцеларијата на Зелена берза, јавете се на телефон 071/207 051 или пак пишете ни на нашата фан страница на ФБ.

Еве ја листата на бензиски пумпи каде може да се користи „Зелена Агро Картичка“ :

Црна река петрол БП  Прилеп

Булевар Гоце Делчев бр.79А Прилеп

Црна река петрол БП  Велес

Моша Пијаде бр.4 Велес

Црна река петрол БП Скопје

534 бр.6 Марино Илинден

Црна река петрол БП Битола 1

Македонски Гемиџии бр.1 Битола

Црна река петрол БП Битола2

Ул. Воден бр.33 Битола

Црна река петрол БП Возарци

С. Возарци

Црна река петрол БП Сирково

С. Сирково  општина Росоман

Црна река петрол БП Охрид

Ул. Железничка бб. Охрид

БП  Тритерол  бенз

С. Василево Струмица

 

БП Дади Компани Виница

Јакимовски Пат б.б. Виница

БП Дади Компани Скопје

С.Кадино о.Илинден Скопје

Станете член на Зелена берза и  купувајте и штедете со „Зелена Агро Картичка“ затоа што секој заштеден денар ви е заработен. Ве очекуваме!

Ваша Зелена берза

 

Тагови

Слични написи

Прочитајте исто така

Close
Back to top button
Close