fbpx
Агро бизнисБез категоријаВести

Малиот Џеза Исмаиловски како голем земјопоседник!

На први април! Денот на шегата!

Малиот Џеза Исмаилоски од селото Будаково, внук на земјоделецот Митат Исмаиловски, денеска за денот на шегата се маскираше како голем земјопоседник покрај тракторот Џон Дир. Членовите на семејството Исмаиловски се едни од покрупните земјоделци од Пелагонија кои обработуваат стотици хектари земја. Џеза е едно од внучињата кое ќе продолжи по патот на Митат Исамаиловски.

А.Б

Тагови

Слични написи

Back to top button
Close