fbpx
Агро бизнисБез категоријаВести

МЗШВ – За одржување на ливадите поддршка од 6.000 денари по хектар

Ова е мерка по европски стандарди

МЗШВ креира нова мерка за поддршка во одржување на ливадите, во висина од 6.000 денари по хектар.
Во 2016 година – 0 поддршка
Ова е мерка по европски стандарди, која има за цел да ги стави во функција површините со намена ливади и пасишта, за производство на храна за добитокот.
Тагови

Слични написи

Back to top button
Close