fbpx
Агро бизнисБез категоријаВестиМакедонијаТоп вести

Николовски објави-Го продолжуваме рокот за поднесување на барања за директни плаќања во органското земјоделско производство до 15.08.2022

Со измените на Програмата за финансиска поддршка излегуваме во пресрет на земјоделците се со цел сите земјоделци во органското производство да можат навремено да го остварат правото на субвенции, објави министерот Љупчо Николовски.

Го продолжуваме рокот за поднесување на барања за директни плаќања во органското земјоделско производство до 15.08.2022. Со измените на Програмата за финансиска поддршка излегуваме во пресрет на земјоделците се со цел сите земјоделци во органското производство да можат навремено да го остварат правото на субвенции, објави министерот Љупчо Николовски.

Тагови

Слични написи

Back to top button
Close