fbpx
ВестиТоп вести

Презентација за користење на гарантен фонд во Битола

Секторот за управување со ИПАРД фондовите при Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство во соработка со АПРЗ и комерцијални банки ќе ги презентираат можностите и условите за користење на ГАРАНТНИОТ ФОНД за земјоделците и корисниците на ИПАРД како и можностите и кои ги нуди ИПАРД Програмата.

327538-pobarani-poseben-zakon-i-garanten-fond-za-energetska-efikasnost

Презентацијата ќе се одржи на 25.12.2015 во 18 часот во просториите на Советот на Општина Битола.

Сите земјоделски производители па и оние кои на било кој начин се поврзани со земјоделството, би било убаво да присуствуваат на настанот Инфо Ден.

Тагови

Слични написи

Back to top button
Close