fbpx
ВестиМеханизацијаСоветиТоп вести

Со AGRINA потопни пумпи, секоја капка вода е паметно искористена

Водата е благодет кој го уживаме на оваа планета , но за жал е необновлив ресурс кој треба да го користиме максимално одговорно.
Со нашите AGRINA потопни пумпи, секоја капка вода е паметно искористена .
Без разлика дали се работи за испумпување на чиста или нечиста, површинска, подповршинска или складирана вода  и нејзина дистрибуција, со соодветната AGRINA пумпа, доследно ќе ја извршитe дадената задача .
И не заборавајте . Сите AGRINA пумпи, освен што доаѓаат кај Вас по одлична цена, имаат и три годишна гаранција за квалитет !
1️⃣ Потопна пумпа со наставок 250W
2️⃣ Потопна пумпа 400W за чиста вода
3️⃣Потопна пумпа 1.1KW за чиста и нечиста (каллива) вода
Побрзајте 🏃‍♀️🏃‍♂️, количините се ограничени !
ВАЖНО: Пумпите се достапни во продавницата на СИНПЕКС или во продавниците на дилерската мрежа ширум Македонија !
Можност за испорака преку КАРГО 🚛 постои само за местата каде СИНПЕКС нема дилерска продавница во близина !
👉 Инфо и нарачки:
☎️ 047/208-500, 075/222-310
Тагови

Слични написи

Back to top button
Close