fbpx
Огласник

СООПШТЕНИЕ-Фабриката за чипс од Кравари бара нови кооперанти за одгледување на компир

Јавете се-071 721 893 или 047 268 330 -Договорна откупна цена и сигурен откуп веднаш после берба и навремена исплата во договорениот термин

Соопштение

Фабриката за чипс од Кравари Битола поради зголемен обем на работа има потреба од нови кооперанти за одгледување на компир. Фирмата ви нуди:

– Договорна откупна цена и сигурен откуп веднаш после берба и навремена исплата во договорениот термин,

– Авансирање во семенскиот материјал односно плаќање на семенскиот материјал после бербата,

– Авансирање на ѓубрива за прихрана;

– Бесплатни стручни совети и мислења за одгледување на компирите во текот на целата сезона

За повеќе информации во фабриката за чипс „Стиза“ улица „Гоце Делчев“ број 2а – Кравари Битола или на тел број 071 721 893 или 047 268 330

https://stiza.mk/

Тагови

Слични написи

Прочитајте исто така

Close
Back to top button
Close