вестиТоп вести

Зелена Берза бр.29

Прелистајте го и прочитајте што имаме ново да споделиме со Вас

По 29-ти пат се обраќаме до Вас со нови теми, репортажи и други интересни содржини.

На овој линк погледнете го новиот број

https://issuu.com/zelenaberzavesnik/docs/_______________.29_full

Читајте не, пишете ни и помогнете ни да ги споделиме сите Ваши размислувања, проблеми, иновации, приказни….

Затоа што ние сма ГЛАСОТ НА ЗЕМЈОДЕЛЕЦОТ ! а Вие со вашата работа, живот , енергија сте наша вечна тема

Тагови

Слични написи

Back to top button
Close