Рурален туризамТоп вести

Во ера на висока технологија и развој на механизацијата магарињата се уште на прва борбена линија

(Oвој напис е објавен на: септември 14, 2018)

Во ера на висока технологија и развој на механизацијата магарињата уште се на прва борбена линија

 

Магарето му пркоси на механизацијата…. Кој е поголем инаетчија?

Можеби механизацијата ги заменила, но магарињата стануваат атракција во руралниот туризам…

Зелена берза

 

Слични написи

Прочитајте исто така

Close
Back to top button
Close