вестиогласникТоп вести

Во Кавадарци за прв пат „Тиквешки Вински салон 2019“

Здружение „Тиквешки семејни винарии“ во соработка со ресторан „Сино“ Кавадарци за прв пат организираат „Тиквешки Вински салон 2019“.

Слични написи

Back to top button
Close