fbpx
Фотогалерија

Максим Зајцев – претставник на Џон Дир во посета на Синпекс

Џон Дир е сериозен играч на македонскиот пазар со земјоделска механизација

Слични написи

Прочитајте исто така

Close
Back to top button
Close