fbpx

Што е Зелена Берза?

Интервју на Никица Бачовски за Зелена берза-Неселективна исплата на СУБВЕНЦИИТЕ!

Интервју на Никица Бачовски за Зелена берза-Неселективна исплата на СУБВЕНЦИИТЕ!

Никица Бачовски, директор на Платежната агенција одговора на прашањата на читателите на Зелена берза, за исплатата на субвенциите и за…
Back to top button
Close