fbpx
Агро бизнисВестиРурален туризамРурална ЖенаТоп вести

Цвета Нацева преку мерката “Рурална жена” е добитник на грант од 3.000 евра

Земјоделки, аплицирајте до 20.05.2022 година финансиската поддршка за мерката "Рурална жена" се зголемува двојно, од 3.000 на 6.000 евра.

Цвета Нацева од село Ерџелија, сопруга и мајка на 3 деца, вредна и успешна земјоделка. Преку мерката “Рурална жена” таа е добитник на грант од 3000 евра со што го модернизира своето производство.
Со последниот јавен повик кој трае до 20.05.2022 година финансиската поддршка за мерката “Рурална жена” се зголемува двојно, од 3.000 на 6.000 евра.
Можно е да е слика од 2 луѓе, луѓе што стојат, трева и текст кој вели „SN 0662AB“
Тагови

Слични написи

Back to top button
Close