fbpx
Механизација

ELECTROCOUP F3015

nozica

 

НАРЕДЕН ЧЕКОР ДО ПЕРФЕКЦИЈА
 
ELECTROCOUP F301 електрични ножици за режење се најново достигнување. Алатот кој е дизајниран за професионални режачи, F3015 , се позиционира пред неговите претходници како достапен, високо квалитетен алат, одобрен од сите негови корисници низ целиот свет.
Високо квалитетните материјали се одбрани со најголема грижа за да се развие овој модел. Во согласност со тоа, истражувањето резултира со оптимална компактност и тежина на главните делови.
INFACO оттаму ја избрал “Brushless” технологијата за моторот и “Lithium” технологијата за батеријата.
Тагови

Слични написи

Прочитајте исто така

Close
Back to top button
Close