fbpx
Вести

Јавен оглас бр. 13/16 за давање во закуп на земјоделско земјиште во државна сопственост за површини над 3 хектари

Јавниот оглас за давање во закуп на земјиште во сопственост на државата во регион Велес, регион Виница и регион Струга, со подетални информации и напатствија за учеството на правни и физички лица на јавното наддавање, можете да го прочитате на следниот линк.

https://clipping.sette.com.mk/uploads/videos/Oglas_Dnevnik_26.12.2016.pdf

Тагови

Слични написи

Еден коментар

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Back to top button
Close