fbpx
ВестиТоп вести

Јавен оглас за давање во закуп на земјоделско земјиште во државна сопственост

Врз основа на член 21-a став 1 од Законот за земјоделското земјиште („Службен весник на Република Македонија“ бр.135/07, 18/11, 148/11, 95/12, 79/13, 87/13 106/13, 164/13, 39/14, 130/14, 166/14, 72/15, 98/15, 154/15 и 215/15), министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, распишува

 

Јавен ОГЛАС бр.01/16

за давање во закуп на земјоделско земјиште во државна сопственост за површини над 3 хектари по пат на електронско јавно наддавање

1.ПРЕДМЕТ НА ЈАВНИОТ ОГЛАС

Се дава во закуп земјоделско земјиште во државна сопственост со вкупна површина  од 4ха 08ар 80м2

Додаток за превземање:

 

javen oglas 01-16 nad 3 ha

obrazec na ponuda po javen oglas 01-16-1

 

Тагови

Слични написи

Back to top button
Close