Милионска набавка на МВР- полицајците ќе јадат сувомеснати производи

(Oвој напис е објавен на: February 22, 2018)

meso

Министерството за внтарешни работи објави оглас за доделување на договор за јавна набавка на сувомеснати производи.

Според објавата на Бирото за јавни набавки се работи за договор со проценета вредност од 10.000.000 денари без ДДВ.

Набавката вклучува сувомеснати производи од свинско месо и сувомеснати производи од пилешко и јунешко месо во период од една година.

Критериум за доделување на договорот е најниска цена.


 

емагазин