Презентација на анализата за влијанието на субвенциите во земјоделството

(Oвој напис е објавен на: June 26, 2018)

Во Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство денеска ќе биде презентирана анализата финансирана од Европската унија за влијанието од директните плаќања врз земјоделството.

Анализата се спроведуваше како Проект за оценка на влијанието на субвенциите и ИПА поддршката во земјоделскиот сектор.

На презентацијата ќе присуствува министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски.


 

а1он