fbpx
ВестиМакедонијаТоп вести

ПРИЈАВЕТЕ СУБВЕНЦИИ ВО ЗЕЛЕНА БЕРЗА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ПРИЈАВЕТЕ СУБВЕНЦИИ ВО ЗЕЛЕНА БЕРЗА единствено здружение во пелагонискиот регион, со разновидни советодавни услуги и техничка поддршка на земјоделците.

За сите кои се членови и оние кои ќе се зачленат во здружението на земјоделци Зелена берза, пријавувањето на субвенциите е бесплатно, без чекање на редици.

Наша обврска е грижа за нашите членови, кои станувајќи член, користат бенефиции во текот на целата година, од различна типологија.

ПОБРЗАЈТЕ, НЕ ЧЕКАЈТЕ, НЕ ГИ ОСТАВАЈТЕ ВАШИТЕ ДОКУМЕНТИ КОИ ЖИВОТ ВИ ЗНАЧАТ., ВО ПОГРЕШНИ РАЦЕ!

 

Слични написи

Прочитајте исто така

Close
Back to top button
Close