fbpx
Агро бизнисВестиМакедонијаТоп вести

Првиот „ГЕНЕРАЛКА ВИКЕНД За чисто како дома исто“ на 7, 8 и 9 Мај

Собираме отпад и за секои 10 кг ќе засадиме дрво во СОНЧЕВА ГОРА

Десет општини од земјава и СОНЧЕВИТЕ ПИОНЕРИ заедно со Министерството за животна средина, Министерството за земјоделство и Делегацијата на ЕУ Скопје го организираат првиот „ГЕНЕРАЛКА ВИКЕНД | За чисто како дома исто“ на 7, 8 и 9 Мај.

Собираме отпад и за секои 10 кг ќе засадиме дрво во СОНЧЕВА ГОРА. Проверете ја нашата веб страница за повеќе информации – http://zelena.soncheva.com – или нашите настани ако сакате да учествувате!

Ова се општините за оваа година: Велес, Гевгелија, Демир Капија, Дебар, Крива Паланка, Крушево, Куманово, Охрид, Струмица и Штип.

Затоа земете го вашето семејство, вашите сакани или пријатели, извалкајте се и исчистете ��

КОНЕЧНО НЕГОВИОТ ГЕНЕРАЛКА ВИКЕНД

Тагови

Слични написи

Back to top button
Close