Огласник

Се продава лешник во лушпа

(Oвој напис е објавен на: февруари 8, 2017)

СЕ ПРОДАВА лешник во лушпа, количина 600 кг, цена по договор

Мехди Елези

телефон за контакт: 070/314-203

 

600_400_1253695124_leshnik

 

 

Тагови

Слични написи

Back to top button
Close