fbpx
Вести

Седница на Комисијата за земјоделство, шумарство и водостопанство

Во Собранието на Република Македонија денеска седница ќе одржи Комисијата за земјоделство, шумарство и водостопанство.

sednica na komisijata za zemjodelstvo shumarstvo i vodostopanstvo

 

На дневен ред е надзорната расправа на тема „Примената на законските и подзаконските прописи во областа на хидромелиоративните системи и хидрометеоролошките работи“.

Тагови

Слични написи

Back to top button
Close