вестиТоп вести

СЛОБОДНА ПРОДАЖБА НА СТОЧАРСКО ЗЕМЈОДЕЛСКИ ПРОИЗВОДИ 20 08 2019

Со новиот правилник, малите производители кои се доста значајни за развојот на земјоделството од први септември ќе можат своите производи слободно да ги продават со директна продажба од своите фарми. Малите производители задоволно го поздравуваат ваквиот потег од страна на државата

 

Тагови

Слични написи

Back to top button
Close