Иселениците сакаат да инвестираат во ИТ, аутсорсинг, туризам и во земјоделство

Иселениците сакаат да инвестираат во ИТ, аутсорсинг, туризам и во земјоделство

ИТ и аутсорсинг, туризам, земјоделство и висока технологија, се областите во кои иселениците од дијаспората би инвестирале во Македонија, покажува истражувањето што организацијата „Македонија 2025“ го претстави на Форумот за бизнисмени од дијаспората.

Повеќе...