Зелена берза  им нуди нови можности на земјоделците

Зелена берза  им нуди нови можности на земјоделците

Почитувани  земјоделци!!! Објавен е вториот јавен повик за доставување на барања за користење на средства  од ИПАРД Програмата 2014 – 2020 година. Вкупната финансиска поддршка во рамките на овој јавен повик изнесува 11.883.772,00 евра или 730.792.598,00 ден. Искористете дел од овие пари и унапредете го вашето производство. Нашите пријатели и соработници се и ваши. Зелена берза ја проширува листата на консултанти и пријатели  кои ја поддржуваат нашата работа. Фирми за опрема, адвокати, градежни фирми, геодети,…

Повеќе...