fbpx
ВестиТоп вести

Зелена берза  им нуди нови можности на земјоделците

Почитувани  земјоделци!!!

Објавен е вториот јавен повик за доставување на барања за користење на средства  од ИПАРД Програмата 2014 – 2020 година.

Вкупната финансиска поддршка во рамките на овој јавен повик изнесува
11.883.772,00 евра или 730.792.598,00 ден. Искористете дел од овие пари и унапредете го вашето производство.

Нашите пријатели и соработници се и ваши. Зелена берза ја проширува листата на консултанти и пријатели  кои ја поддржуваат нашата работа.

Фирми за опрема, адвокати, градежни фирми, геодети, шпедитери, архитектонско биро и бројни консултанти ви стојат на располагање вашите соништа да ги направат реалност.

Ви стоиме на располагње да ве поврзиме со нашите пријатели кои ќе помогнат полесно и побрзо да ги совладате сите предизвици што ви стојат на патот за користење на финансиски средства од ЕУ токму преку ИПАРД програмата.

Со наша помош може да стигнете до најдобрите консултанти кои во своето портфолио  имаат забележано  над 500 предмети со 96% одобрување. Нашите консултанти ќе ви помогнат околу подготвувањето на самата апликација. Собирањето на потребната документација нема да ви биде кошмар, а изработката на деловен план ќе биде ваша насока кон успешна иднина.

Не ризикувајте и не трошете време . Исконтактирајте не или пишете ни, а ние ќе ве поврзиме со најдобрите.

Јавете се Ве очекуваме.

Ваша Зелена берза

 

Тагови

Слични написи

Back to top button
Close