Механизација

Трактори John Deere 6М Серија

traktor

Уште од нивното претставување во 2012, тракторите од 6 М Серијата ја заслужја незаменливата репутација. Врз основа на тој успех, ги подобруваме тракторите од 6М Серијата со подобри карактеристики, поголема сила. Ако се додаде сето ова на квалитетот, јачината и стабилноста на името зад кое стои John Deere, ќе имате трактор кој ќе Ви овозможи да имате се она што Ви е потребно.

Тагови

Слични написи

Back to top button
Close