Тргнат е Законот за измени на персонален данок од собраниска седница

(Oвој напис е објавен на: November 22, 2017)

zemjodelec

Почитувани, сакаме да Ве информираме дека Законот за измени на персонален данок е тргнат од собраниска седница. Сите Здруженија поднесуваат барања во пишана форма за овој став, до институциите, со цел да се надмине овој проблем. За понатаму, тековно ќе Ве информираме.

Share Button