fbpx
Агро бизнисБез категоријаВестиМакедонијаТоп вести

За надоместоци на Одборот на директори на ЗК Пелагонија лани исплатени 3,2 милиони денари

Членови на Одборот се: – претседател и неизвршен член Цветан Панделески, Весна Белешовска Бунтеска извршен член, Александар Георгиев неизвршен член, Анета Ѓоргиев неизвршен член. 

Во 2022 година вкупниот годишен надомест на членовите на Одборот на директори на ЗК Пелагонија АД Битола изнесува вкупно 3.277.379 денари, соопшти Друштвото во годишниот извештај објавен преку Членови на Одборот се: – претседател и неизвршен член Цветан Панделески, Весна Белешовска Бунтеска извршен член, Александар Георгиев неизвршен член, Анета Ѓоргиев неизвршен член.

https://www.mse.mk/mk

Тагови

Слични написи

Back to top button
Close