fbpx
ВестиВидео/интервјуаМеханизација

Земјоделското чудо на JOHN DEERE најомилено во пелагониско

Врвот на најсовремената технологија во областа на земјоделската механизација пристигна во Синпекс -овластен дистрибутер за оваа програма. Новите модели на тракторите од светскиот бренд JOHN DEERE си најдоа своја примена и кај земјоделците во Пелагонија. Опремени со компјутерска опрема со која тракторот станува и оптимален и рационален. За неговите перформански говори Сашко Ефремов, референт за продажба.

Тагови

Слични написи

Back to top button
Close