John Deere има најголем избор на решенија за управување во земјоделството

John Deere има најголем избор на решенија за управување во земјоделството

John Deere совршено ги вмрежува управителите на фармите и договорните партнери со возачите во полето, опремата и технологијата, како би имале одлучувачка пазарна предност, а колкав е опсегот на производите за паметно водење (паметни производи), кој го нуди John Deere, дознајте во продолжение! Земјоделскиот свет, брзо се менува, а John Deere е лидер во развојот. John Deere совршено ги поврзува управителите на фармите и договорните партнери со возачите во полето, опремата и технологијата, како би…

Повеќе...

John Deere 5E

John Deere 5E

Сите трактори на John Deere од 5E серија се со 3 цилиндричен PowerTech M мотор со волумен од 2,9 литри. Интегрираниот турбо полнач ја зголемува моќноста на моторот со почитување на строгите Stage 3A стандарди за емисија на штетни гасови.

Повеќе...