fbpx
Двор и градинаМеханизација

ZONGSHEN пумпи

Со ZONGSHEN пумпите добивате неограничена сигурност и долг век на траење.

Zongshen_3_39_diesel_water_pump_DWP30_634592037314539169_2

Модел Zongshen DWP20
Тип на пумпа – Центрифугална
Тип на мотор ZS230F
Moќност на мотор 3,5 kW
Излез/Влез 50мм (2’)
Максимален проток 500 л/час
Максимално подигање 26м
Брзина 3600 в/мин
Макс. дистан. на вшмукување 7м

zongshen

Тагови

Слични написи

Back to top button
Close