fbpx
ВестиМакедонијаТоп вести

АД ЕСМ се приклучи на акцијата за испраќање на празнични честитки по пошта

АД ЕСМ и генералниот директор Васко Ковачевски со испраќање честитки од Бигорскиот манастир се приклучија на иницијативата на генералниот директор на АД "Пошта на С. Македонија" Јани Макрадули за испраќање празнични честитки по поштенски пат.

Да ја обновиме старата добра традиција и да им ја честитаме Новата 2021 година на најблиските, пријателите и деловните соработници со честитка. АД ЕСМ и генералниот директор Васко Ковачевски со испраќање честитки од Бигорскиот манастир се приклучија на иницијативата на генералниот директор на АД “Пошта на С. Македонија” Јани Макрадули  за испраќање празнични честитки по поштенски пат. Целта е, во овие тешки времиња, на крајот на 2020 година, период што во целост го промени нашето секојдневно функционирање, да предизвикаме насмевки кај нашите блиски и сакани, во земјата и низ целиот свет.

Тагови

Слични написи

Back to top button
Close