fbpx
Вести

„Биоаграр-Ресен“: Првокласни грчки садници од орев, јаболка, лешник, праски, цреши, калинки…

Време е за подигање на нови овошни насади. Од квалитот на садникот зависи висината и квалитетот на родот. Затоа внимателно со набавката на садниците, без разлика дали се работи за насади на големи површини или за овошка во дворот.

Од неодамна на македонскиот пазар се нудат првокласни грчки садници кои се со проверен и докажан квалитет преку триесет и петгодишната  традиција на производителот –  „BRAND FYTO“.

cresa1

Компанијата последниве  години е лидер во производство на саден материјал во Грција, а карактеристично е тоа што произведуваат со ин витро технологија.

cresa

Садниците можат да се набават преку застапникот „Биоаграр Ресен“ .

Цените се движат од 2.60 до 3.80 евра од садник. Најскапи се двегодишните саднци од орев – 8 евра.

За повеќе информации на телефонскиот број – 078325547

orev_sadnik2

kalinka

kalinka_drvo

 


 

brif

Тагови

Слични написи

Back to top button
Close