вести

Благој Ѓорев АД Велес со “ситна” добивка за 2017 година

(Oвој напис е објавен на: март 13, 2018)

blagoj

Во периодот јануари-декември 2017 ПИ Благој Ѓорев АД Велес оствари добивка во износ од 199.243 денари.

Приходите за 2107 година изнесуваат 610.105.334,00 денари што е за 5% помалку во однос на лани.

Расходите изнесуваат 609.734.016,00 и се намалени за 5% во однос на претходната година.


 

денар.мк

Тагови

Слични написи

Back to top button
Close