вести

царското дрво е решение за вас, ако имате нива и ви требаат пари

 

carskoto drvo e reshenie za vas ako imate niva i vi trebaat pari

Царското дрво е дрво на иднината, кое расти три пати побрзо од останатите брзорастечки стебла . Потекнува од далечната Кина, а во моментот голем замав зема во Србија, а во Македонија е во почетна фаза. произведува многу кислород и едно дрво можи да ги задоволи потребите на 60 луѓе.

Повеќе информации на следниот линк https://start.mk/article/195926/imate-niva-i-vi-trebaat-pari-carsko-drvo-e-resenie-za-vas

 

Тагови

Слични написи

Back to top button
Close