Е- Билтен за Декември 2017 година

(Oвој напис е објавен на: January 6, 2018)

pelagoniski

 

Почитувани, на следниот линк ќе можите да го проследите Е- Билтенот за месец Декември 2017 година.

 

Е-Билтен-бр.19-декември-2017-година