fbpx
ВестиМакедонија

Ќурчиевски се приклучува на акцијата за обновување на старата добра традиција на испраќање честитки по пошта

Целта на акцијата е, во овој мошне сложен период на пандемија, на безбеден начин да се предизвикаат насмевки кај нашите блиски, пријатели и деловни соработници во земјата и низ светот.

И Подружница РЕК Битола преку директорот Златко Ќурчиевски, по примерот на АД ЕСМ се приклучи кон акцијата за обновување на старата добра традиција и иницијатива на АД Пошта, на деловните соработници да им ги честита претстојните празници со честитка. Целта на акцијата е, во овој мошне сложен период на пандемија, на безбеден начин да се предизвикаат насмевки кај нашите блиски, пријатели и деловни соработници во земјата и низ светот.

Тагови

Слични написи

Back to top button
Close