ИЗВЕСТУВАЊЕ за поднесување на барања за финансиска поддршка во земјоделството

(Oвој напис е објавен на: August 1, 2017)

logo

 

Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој ги известува сите земјоделски стопанства дека поднесувањето на барањата за финансиска поддршка во земјоделството е во тек и ќе трае до 15 септември


 

ипард.па