вести

ЈАВЕН ОГЛАС бр.02/2018 за вработување шумски полицаец

Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство објавува јавен оглас на неопределено време за 45 (четириесет и пет) овластени службени лица во Сектор за шумска полиција на работно место шумски полицаец.

Повеќе информации на следниот линк.

 


 

mzsv

Тагови

Слични написи

Прочитајте исто така

Close
Back to top button
Close