fbpx
ВестиМакедонија

Јавни повици за грантови од Министерство за економија, кој се може да земе субвенции

Министерство за економија во рамки на Програмата за конкурентност, иновации и претприемништво на 10-ти март 2021 година објави јавни повици

Јавни повици за грантови од Министерство за економија
Министерство за економија во рамки на Програмата за конкурентност, иновации и претприемништво на 10-ти март 2021 година ги објави следните јавни повици:
🎯Јавен повик за финансиска поддршка за женско претприемништво
🎯Јавен повик за субвенционирање на микро и мали претпријатија
🎯Јавен повик за субвенционирање на занаетчии
👉За дополнителни информации можете да се обратите Министерството за економија https://economy.gov.mk/ или во Бизнис Центарот при Центарот за развој на Пелагонискиот плански регион на следните контакти
leader@pelagonijaregion.mk и 047/232-800
Тагови

Слични написи

Back to top button
Close