fbpx
ВестиСовети

КАЛЕНДАР НА ЗЕМЈОДЕЛЦИТЕ ВО МЕСЕЦ ОКТОМВРИ- Лозарство

 

Овај месец се доприбира несобраниот производ. Се врши ѓубрење со фосфорни и
калиумови ѓубрива, во зависност од снабденоста на почвата со хранливи материи, по што
пшчвата се ора длабоко.

 


 

agencija.gov.mk

Тагови

Слични написи

Прочитајте исто така

Close
Back to top button
Close