fbpx
Вести

Квалитетен спанаќ во Мустафино

spanakj

Фокус групата во Мустафино продолжува со својата активна работа со одгледувањето на спанаќ на еколошки начин. Активноста се реализира во рамки на Кооперативата за органско производство „Еко Илинден“ со подршка на проектот „Институционална поддршка на ФФРМ“, подржан од  We Effect. Спанаќот е наменет за продажба на локалните пазари во Штип и Свети Николe.


 

Федерација на фармери на Р.М.

 

Тагови

Слични написи

Back to top button
Close