fbpx
Вести

Меѓународен ден на задругарството

Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Михаил Цветков денеска ќе се обрати на одбележувањето на Меѓународниот ден на задругарството.

megjunaroden den na zadrugarstvoto

 

Настанот е во организација на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство и на Македонската асоцијација на земјоделски задруги (МАЗЗ), а ќе се одржи во просториите на Министерството.

Тагови

Слични написи

Back to top button
Close