вестиМеханизацијаТоп вести

Метларка SIRIO 2 за градинарски активности

Orizzonti е компанија која е специјализирана за проектирање и изградба на земјоделски машини за одржување и  работа на лозови насади и овоштарници. Располага  со широк опсег на машини, за работа на почва и  прилагодливи  за исполнување на секаков ј вид задачи.
СИРИО 2  е алатка на чија рамка лесно може да се постават  градинарски реквизити. Со помош на хидрауличен конектор  може  да се прицврсти на трактор.

Sirio 2  има двојно  градинарско гребло. Се  поставува  на предната страна на тракторот и се овозможува  истовремена работа во два реда на растојание од

220-360 см.

Sirio 2 овозможува инсталација на различни опрема погодна за работа  на лозови насади или во  овоштарник.

Ефикасниот електро-хидрауличен  систем овозможува  да се инсталира  комплет со 4 џојстици  што гарантира  брз и едноставен начин  за  движења на целата машина.

Погодна е  за трактори со минимален проток  на масло од 20 л / мин и притисок од 160 бари.

З.Б.

Тагови

Слични написи

Back to top button
Close