Без категорија

Моето гориво ме чини помалку!

Трајанка Анакиевска  од с.Барешани е првиот корисник на „Зелена Агро картичка“. ЗЕЗ „Зелена берза“ како што најави почна со издавање на „Зелена Агро картичка“ со која корисниците ќе може да купуваат гориво со попуст од бензиските пумпи на „Црна река Петрол“.

Оваа картичка не е поврзана со онаа за „зелена нафта“. „Зелена Агро картичка“  може да користат само членови на Здружението „Зелена берза“. Искористете го промотивниот период и за 600 денари годишна членарина купувајте и штедете. Картичката ваѓжи до 31.12.2021 година и со неа покрај два денари попуст за бензин и нафта, како и попуст од 0,5 ден за плин, може да се користи за купување на попуст земјоделск амеханизација, масла и друга опрема од „Синпекс“ Битола. Станете дел од големото семејство на „Зелена берза“ и бидете корисник на

#ЗЕЛЕНА АГРО КАРТИЧКА

#КАРТИЧКА ШТО ШТЕДИ – КАРТИЧКА ШТО ВРЕДИ

Слични написи

Back to top button
Close