fbpx
ВестиМеханизацијаТоп вести

Мулчер ELITE L

Мулчер  LELITE L може да се користи на сите земјоделски и комунални површини, зеленило и напуштени подрачја. Со ELITE L мулчер може да се коси  трева, растителни остатоци. пченка, гранки во овоштарник и  во лозјето. Конструкцијата на ELITE L мулчер е многу стабилна, прилагодена за интензивна работа. Со својата конструкција, мулчер  нуди механичка странична смена во стандардната понуда, а во дополнителната понуда, менувањето со вградениот хидрауличен цилиндар. Троши помалку енергија, бара помалку енергија од трактор, има помало  оптоварување на лежиштата и компонентите. Одлична комбинација за работа е прицврстената хидраулична ротациона косилка за мувла , што е особено корисно за органско производство на овошје и грозје во овоштарството и лозарството.

З.Б.

 

Тагови

Слични написи

Back to top button
Close